• Υπηρεσίες Διαμεταφοράς

  Η εταιρεία μας αφιερώνεται στη διαμεταφορά. Με εξειδικευμένο εξοπλισμό και αφοσίωση στην ποιότητα, είμαστε η επιλογή για όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες.

 • Πλήρες & Τμηματικές Φορτώσεις

  Εκτελούμε φορτώσεις με ακρίβεια και αξιοπιστία, είτε πρόκειται για πλήρες φορτία ή τμηματικές αποστολές.

 • Δημιουργώντας συνδέσεις, ένα μίλι τη φορά

  Συνέπεια στην κίνηση και ασφάλεια στη Μεταφορά. Μεταφέρουμε το μέλλον, σήμερα."

 • Εβδομαδιαίες Εξαγωγές Βαμβακόσπορου

  Εξειδίκευση στις φορτώσεις χύδην φορτίου και ειδικότερα στη μεταφορά βαμβακόσπορου. Έχουμε μεταφέρει πάνω από 750 εκατομμύρια κιλά στην Ιταλία.

 • Βασισμένοι στη κυρίαρχη σημασία της ασφάλειας

  Με προσοχή και αξιοπιστία, καθιστούμε κάθε μετακίνηση μια ασφαλή επιλογή.

Medaport - Διεθνείς μεταφορές

Η εταιρεία Medaport Ε.Ε. διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των Διεθνών μεταφορών, από και προς την Ελλάδα, την Ιταλία και τις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες.

Καθημερινή επιδίωξη της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται ακριβώς στις δικές σας ανάγκες! Μέσω της εμπειρίας της διασφαλίζει την άριστη διαχείριση του φορτίου σας, με έγκαιρη και απόλυτα ασφαλή παράδοση στον προορισμό του.

Με τη συνδρομή του εξειδικευμένου προσωπικού της και του μεγάλου δικτύου συνεργατών σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξασφαλίζει τη δυνατότητα συχνών αποστολών και καταφέρνει να αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες, με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Ετήσιες παραδόσεις

Ελληνική Εταιρεία

Χρόνια Εμπειρίας

Ικανοποιημένοι πελάτες

Δισεκατομμύρια Kg έχουν αποσταλεί

Πλήρη Φορτία Υπηρεσίες Διαμεταφοράς Τμηματικές Φορτώσεις ADR Εμπορεύματα Εξαγωγές Βαμβακόσπορου
Πλήρη Φορτία Υπηρεσίες Διαμεταφοράς Τμηματικές Φορτώσεις ADR Εμπορεύματα Εξαγωγές Βαμβακόσπορου
Πλήρη φορτία Τμηματικές Φορτώσεις Υπηρεσίες Διαμεταφοράς ADR Εμπορεύματα Εξαγωγές Βαμβακόσπορου
Πλήρη φορτία Τμηματικές Φορτώσεις Υπηρεσίες Διαμεταφοράς ADR Εμπορεύματα Εξαγωγές Βαμβακόσπορου
1.

Τοποθέτηση παραγγελίας

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας γρήγορα και εύκολα - Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιβεβαιώστε την αγορά σας σε λίγα βήματα.

2.

Μεταφορά & αποθήκευση

Μεταφέρουμε και αποστέλλουμε προϊόντα με αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας την ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας στον προορισμό τους..

3.

Διανομή & παράδοση

Παρέχουμε άνετη διαμονή και γρήγορη παροχή υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση και την ευκολία των πελατών μας.

4.

Παρακολούθηση & πληροφόρηση

Παρακολουθούμε συνεχώς την πρόοδο και την εξέλιξη, παρέχοντας στους πελάτες μας ενημερώσεις και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του έργου.

Γιατί να επιλέξετε την Medaport

Στην Medaport, αποστολή μας είναι να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις στον τομέα των διεθνών μεταφορών, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Κατανοούμε τη σημασία των εμπορευμάτων που μας εμπιστεύονται και αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας για ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα κάθε φορά που αναλαμβάνουμε μια αποστολή

Στη Medaport, κατανοούμε τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη μεταφορά εμπορευμάτων και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τις ξεπεράσετε. Αναλαμβάνουμε το ρόλο του διαμεσολαβητή, διευκολύνοντας τη σύνδεση μεταξύ του φορτίου σας και των αξιόπιστων μεταφορέων του δικτύου μας.

Μαζί μας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση κατάλληλου φορτηγού για την αποστολή σας. Αφήστε το βάρος της οργάνωσης και διαχείρισης της μεταφοράς στα χέρια μαςκαι θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Εμπιστευτείτε μας τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας και εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στον πυρήνα της επιχείρησής σας. Θα διασφαλίσουμε ότι τα εμπορεύματά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους με ακρίβεια και εγκυρότητα, προσφέροντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που υπόσχεται η Medaport.

Το όραμά μας είναι να γίνουμε η κορυφαία επιλογή για τις επιχειρήσεις που αναζητούν αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στις διεθνείς μεταφορές. Προσφέρουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τα αναμενόμενα πρότυπα, εστιάζοντας τις προσπάθειές μας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Μέσω της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, στοχεύουμε να καθιερώσουμε τη Medaport ως συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στον τομέα των διεθνών μεταφορών.

Στόχοι:

Παροχή υψηλής ποιότητας και ασφαλών υπηρεσιών μεταφοράς υλικών.
Να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας με εξατομικευμένες λύσεις μεταφοράς.
Να διασφαλίζουμε την έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων στον προορισμό τους.
Να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους μας και να ενθαρρύνουμε την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Αποστολές παραδόθηκαν
Τελωνειακή επεξεργασία
Τελωνειακός εκτελωνισμός

Οδικές μεταφορές

Οι οδικές μεταφορές προσφέρουν αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα. Προσφέρουν ευελιξία και ταχύτητα στις παραδόσεις, διευκολύνοντας την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών. Δεύτερον, επιτρέπουν την αποτελεσματική κάλυψη μιας ευρείας γεωγραφικής περιοχής, εξυπηρετώντας επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές. Τέλος, οι οδικές μεταφορές είναι συνήθως φθηνότερες από άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως οι αεροπορικές ή οι θαλάσσιες μεταφορές.

Στη Medaport, προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στη διαρκώς μεταβαλλόμενη οικονομία.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Τμήμα Διεθνών Οδικών Μεταφορών, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους ανθρώπους του χώρου, ικανούς να προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς από και προς ευρωπαϊκές χώρες.

Πλεονεκτήματα των οδικών μεταφορών με φορτηγό

1.

Τοποθέτηση παραγγελίας

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας γρήγορα και εύκολα - Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιβεβαιώστε την αγορά σας σε λίγα βήματα.

2.

Μεταφορά & αποθήκευση

Μεταφέρουμε και αποστέλλουμε προϊόντα με αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας την ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας στον προορισμό τους.

3.

Διανομή & παράδοση

Παρέχουμε άνετη διαμονή και γρήγορη παροχή υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση και την ευκολία των πελατών μας.

4.

Παρακολούθηση & πληροφόρηση

Παρακολουθούμε συνεχώς την πρόοδο και την εξέλιξη, παρέχοντας στους πελάτες μας ενημερώσεις και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του έργου.

 • Τα τμηματικά φορτία αναφέρονται στη διαδικασία συλλογής μικρών αποστολών από διαφορετικούς πελάτες και τη συσκευασία τους σε ένα κοινό φορτηγό για να μεταφερθούν μαζικά στον προορισμό τους. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες

 • Η οδική μεταφορά ADR (Ευρωπαϊκή Συμφωνία Περί Επικίνδυνων Εμπορευμάτων με Οδικά Μέσα) αναφέρεται στη διεθνή νομοθεσία για την ασφαλή μεταφορά επικινδύνων υλικών με οδικά μέσα. Αυτή η κατηγορία μεταφοράς περιλαμβάνει ουσίες

 • Στην Medaport η διαμεταφορά αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα των υπηρεσιών μας. Είμαστε σημαντικός σύνδεσμος μεταξύ των επιχειρήσεων που αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις μεταφοράς και των κορυφαίων συνεργατών που διαθέτουμε στο δίκτυό μας.

 • Τα πλήρη φορτία είναι αποτελεσματική λύση για μεγάλες ποσότητες αγαθών, εξασφαλίζοντας γρήγορη και άμεση μεταφορά. Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες FTL, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά και έμπειρο προσωπικό. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε

  • Όλα τα τελευταία νέα

   Συνδεθείτε με όλον τον κόσμο

   Σκέφτεστε κάποια μεταφορά;

   Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για