Γιατί να μας επιλέξετε

Στη Medaport, κατανοούμε τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη μεταφορά εμπορευμάτων και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τις ξεπεράσετε. Αναλαμβάνουμε το ρόλο του διαμεσολαβητή, διευκολύνοντας τη σύνδεση μεταξύ του φορτίου σας και των αξιόπιστων μεταφορέων του δικτύου μας.

Μαζί μας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση κατάλληλου φορτηγού για την αποστολή σας. Αφήστε το βάρος της οργάνωσης και διαχείρισης της μεταφοράς στα χέρια μαςκαι θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Εμπιστευτείτε μας τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας και εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στον πυρήνα της επιχείρησής σας. Θα διασφαλίσουμε ότι τα εμπορεύματά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους με ακρίβεια και εγκυρότητα, προσφέροντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που υπόσχεται η Medaport.

Χρησιμοποιώντας έναν freight broker

 • Πρόσβαση σε Ένα Ευρύ Δίκτυο : Διαθέτουμε εκτενή δίκτυα μεταφορέων, περιλαμβανομένων τόσο μεγάλων όσο και μικρών φορέων. Έτσι θα βρίσκετε τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις μεταφοράς.
 • Εξοικονόμηση Χρόνου και Πόρων: Εμείς αναλαμβάνουμε τις διαπραγματεύσεις, απελευθερώνοντας σας να επικεντρωθείτε στις βασικές σας δραστηριότητες.
 • Οικονομική Αποτελεσματικότητα: Ως διαμεσολαβητές μπορούμε να διαπραγματευόμαστε ανταγωνιστικές τιμές με τους μεταφορείς λόγω του όγκου των εργασιών μας και των συνδέσεών μας στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε εξοικονομήσεις για τις αποστολές σας.
 • Διαχείριση Κινδύνων: Μπορούμε να βοηθήσουμε στη μείωση των κινδύνων, εξασφαλίζοντας ότι οι μεταφορείς διαθέτουν την απαραίτητη ασφάλιση και συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Επίσης, βοηθούμε στη διαχείριση αξιώσεων σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς.
 • Ευελιξία και Επεκτασιμότητα: Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σε μεταβαλλόμενες ανάγκες αποστολέων και μπορούμε να αυξομειώσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τη ζήτηση.
 • Τεχνολογία και Παρακολούθηση: Χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα διαχείρισης μεταφορών (TMS) και τεχνολογία παρακολούθησης (GPS Trucking), παρέχοντας πραγματική χρονική ορατότητα στις αποστολές, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα.
 • Ποικιλία Επιλογών Μεταφοράς: Οργανώνουμε διάφορες μεθόδους μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των FTL αλλά και LTL φορτίων.
 • Ενιάιο Σημείο Επικοινωνίας: Η συνεργασία μαζί μας σημαίνει ένα ενιαίο σημείο επαφής για όλες τις ερωτήσεις και τα θέματα που αφορούν τις μεταφορές, απλοποιώντας την επικοινωνία και τον συντονισμό.
 • Συμμόρφωση με τους Κανονισμούς: Γνωρίζουμε σε βάθος τις απαιτήσεις των κανονισμών, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης των τελωνείων για διεθνείς αποστολές. Βοηθούμε στη διασφάλιση της συμμόρφωσης των αποστολών με όλους τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς.
 • Διαφάνεια του κόστους: Ως freight brokers παρέχουμε διαφάνεια στην τιμολόγηση και την ανάλυση των κοστών, βοηθώντας στη κατανόηση των εξόδων των μεταφορών τους.
 • Αποτελεσματική Επίλυση Προβλημάτων: Εάν προκύψουν οποιαδήποτε ζητήματα ή καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, έχουμε την εμπειρία και τους πόρους για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα επιλύσουμε αποτελεσματικά.
 • Ενημέρωση για την Αγορά: Παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τάσεις της αγοράς και τις συνθήκες της αγοράς. Μπορούμε να παρέχουμε πολύτιμες συμβουλές και προτάσεις για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών της οδικής μεταφοράς.

Ιστορία

Ο Χρύσανθος Τσαλκαντής από νεαρή ηλικία βρέθηκε στον χώρο των μεταφορών, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του ως αυτοκινητιστής με πολλές αποστολές στο εξωτερικό από Γαλλία μέχρι και Ιράκ. Καθώς μεγάλωνε, ξεκίνησε τη συνεργασία με κορυφαία εκκοκκιστήρια της χώρας και πραγματοποίησε το πρώτο δρομολόγιο από την Ελλάδα προς την Ιταλία με χύδην φορτίο βαμβακόσπορου.

Γνωρίζοντας άριστα την Ιταλία πλέον και την Ιταλική γλώσσα, το 2004 δημιουργεί το δικό του πρακτορείο μεταφορών, επικεντρώνοντας στις υπηρεσίες διαμεσολάβησης για τη μεταφορά υλικών αγαθών. Ως διαμεταφορέας πλέον συνεχίζοντας τις εξαγωγές βαμβακόσπορου προς την Ιταλία, ανέλαβε επίσης και εισαγωγές φορτίων προς την Ελλάδα, συνεργαζόμενος με πολλούς μεταφορείς.

Το 2023, γίνεται rebranding και αλλαγή νομικής μορφής της επιχείρησης, ιδρύθηκε η Medaport Ε.Ε, παραμένοντας πιστή στην παράδοση και εξακολουθώντας να ενισχύει τις υπηρεσίες της στον χώρο των μεταφορών με αξιοπιστία και καθοδήγηση.

Γνωρίστε μας

Χρύσανθος Τσαλκαντής

Ιδρυτής

Χρήστος Δήμκας

Οδηγός Γ'

Μιλτιάδης Δήμου

Οδηγός Γ'

Γιάννης Τσαλκαντής

Dispo

Αγγελής Μίγκας

Οδηγός Γ'

Dispo

Επικοινωνήστε σήμερα

Έχετε κάποια μεταφορά στο μυαλό σας;

Μη διστάσετε να μας πείτε