Στην Medaport η διαμεταφορά αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα των υπηρεσιών μας. Είμαστε σημαντικός σύνδεσμος μεταξύ των επιχειρήσεων που αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις μεταφοράς και των κορυφαίων συνεργατών που διαθέτουμε στο δίκτυό μας. Προσφέρουμε αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υπηρεσία διαμεταφορών που διευκολύνει την άψογη μεταφορά των αγαθών σας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ενα πλήρη φάσμα της διαμεσολάβησης, από την εύρεση του κατάλληλου μεταφορέα για το φορτίο σας έως την παρακολούθηση και την ασφάλεια της μεταφοράς. Οι λύσεις μας συμβάλλουν στην απρόσκοπτη ροή των αγαθών σας και στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων για την επιχείρησή σας.

Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η Medaport αναδεικνύεται ως η κορυφαία εταιρεία πρακτόρευσης, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η ικανότητά μας να εντοπίζουμε τις βέλτιστες μεταφορικές επιλογές συμβάλλει στην ανάπτυξη και την επιτυχία των επιχειρήσεων που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Ως freight brokers διαθέτουμε :

Πρόσβαση σε Ένα Ευρύ Δίκτυο: Διαθέτουμε εκτενή δίκτυα μεταφορέων, περιλαμβανομένων τόσο μεγάλων όσο και μικρών φορέων. Έτσι θα βρίσκετε τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις μεταφοράς.

Εξοικονόμηση Χρόνου και Πόρων:  Εμείς αναλαμβάνουμε τις διαπραγματεύσεις, απελευθερώνοντας σας να επικεντρωθείτε στις βασικές σας δραστηριότητες.

Οικονομική Αποτελεσματικότητα: Ως διαμεσολαβητές μπορούμε να διαπραγματευόμαστε ανταγωνιστικές τιμές με τους μεταφορείς λόγω του όγκου των εργασιών μας και των συνδέσεών μας στην αγορά. Αυτό οδηγεί σε εξοικονομήσεις για τις αποστολές σας.

Διαχείριση Κινδύνων: Μπορούμε να βοηθήσουμε στη μείωση των κινδύνων, εξασφαλίζοντας ότι οι μεταφορείς διαθέτουν την απαραίτητη ασφάλιση και  συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Επίσης, βοηθούμε στη διαχείριση αξιώσεων σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς.

Ευελιξία και Επεκτασιμότητα: Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σε μεταβαλλόμενες ανάγκες αποστολέων και μπορούμε να αυξομειώσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τη ζήτηση.

Τεχνολογία και Παρακολούθηση: Χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα διαχείρισης μεταφορών (TMS) και τεχνολογία παρακολούθησης (GPS Trucking), παρέχοντας πραγματική χρονική ορατότητα στις αποστολές, βελτιώνοντας της αποτελεσματικότητα.

Ποικιλία Επιλογών Μεταφοράς: Οργανώνουμε διάφορες μεθόδους μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των FTL αλλά και LTL φορτίων.

Ενιαίο Σημείο Επικοινωνίας: Η συνεργασία σας μαζί μας σημαίνει ένα σημείο επαφής για όλες τις ερωτήσεις και τα θέματα που αφορούν τις μεταφορές, απλοποιώντας την επικοινωνία και τον συντονισμό.

Συμμόρφωση με τους Κανονισμούς: Γνωρίζουμε σε βάθος τις απαιτήσεις των κανονισμών, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης των τελωνείων για διεθνείς αποστολές. Βοηθούμε στη διασφάλιση της συμμόρφωσης των αποστολών με όλους τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς.

Διαφάνεια του κόστους: Ως freight brokers παρέχουμε διαφάνεια στην τιμολόγηση και την ανάλυση των κοστών, βοηθώντας στη κατανόηση των εξόδων των μεταφορών τους.

Αποτελεσματική Επίλυση Προβλημάτων: Εάν προκύψουν οποιαδήποτε ζητήματα ή καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, έχουμε την εμπειρία και τους πόρους για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα επιλύσουμε αποτελεσματικά.

Ενημέρωση για την Αγορά: Παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τάσεις της αγοράς και τις συνθήκες της αγοράς. Μπορούμε να παρέχουμε πολύτιμες συμβουλές και προτάσεις για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών της οδικής μεταφοράς.

 

Συνδεθείτε με όλο τον κόσμο

Ψάχνετε τον κατάλληλο μεταφορέα ;

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για